Wat Eet Tilburg

How We Got Started
In opdracht van Stichting VoedSpoor hebben studenten van de HAS onderzoek gedaan naar het eetgedrag en voedselbewustzijn van Tilburgers. De belangrijkste resultaten zijn
weergegeven in een eetgedragskaart die dient al basis voor de
invulling van toekomstige Urban Food Hubs.
Our Mission
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
Our Programs
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Eetgedragskaart
Uit de enquête blijkt dat de welbekende AVG (aardappelen, vlees en groenten) het meest wordt genoemd als avondeten. Op de vraag ‘’Welke functie van eten is het meest belangrijk voor u?’’ werd vaak gekozen ‘Om te genieten’. Onder de respondenten blijkt dat de meesten graag samen aan tafel eten zonder afleiding. Daarnaast zijn de markt, supermarkt en speciaalzaken (zoals de bakker) favorieten om eten te halen. Tot slot bepaalt wat en hoeveel eten er nog in de koelkast ligt in de meeste gevallen wat er ’s avonds gegeten wordt.

Urban Food Hubs
De bevindingen van de eetgedragskaart vormen de basis voor de in co-creatie te ontwikkelen Urban Food Hubs. Dat zijn fysieke omgevingen in de stad, met Food als centraal en verbindend thema. Het doel is om het bewustzijn over gezonde voeding te vergroten, zodat inwoners meer duurzame keuzes maken. Dit leidt tot anders doen, denken en organiseren en daarmee tot het verduurzamen van de voedselketen.

Home Farming
rror sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.